Office 365 er meget mere end blot kontorprogrammet Office!

Lokal Microsoft 365 Partner

Som softwareleverandør vil vi gerne invitere dig til at autorisere os som din indirekte Microsoft-forhandler.
Forretningsforholdet forbliver på samme, men du får adgang til et bredere udvalg af produkter gennem vores organisation og funktioner som fjernbruger samt serviceadministration og forbedret support.

 

Med en CSP partner vil du kunne lave ændringer på dit abonnement og blive faktureret på månedsbasis.
Klik på dette link for at acceptere vores invitation og godkende Vestjysk EDB Center Aps som din indirekte Microsoft CSP partner. Har du spørgsmål, kan du kontakte os via nedenstående e-mail eller telefonnummer.

 

Læs brochure: 9 myter om Office 365 og flytning til cloudbaserede IT-løsninger (pdf)

 

Enheder             

Det nye Office virker rigtig godt på tværs af mange forskellige enheder. Med den moderne og enkle brugergrænseflade, som virker fremragende med berøring, mus og tastatur eller en pen, er det nye Office optimeret til, at du kan arbejde mere effektivt og naturligt.

Skyen

Nye abonnementstjenester. Det nye Office fås som en skybaseret abonnementstjeneste. Som abonnent får du automatisk nye opgraderinger foruden de eksisterende skytjenester som dokumentlagring via SkyDrive, hvilket giver dig mulighed for at få adgang til dit indhold fra din tablet, pc og telefon.

Socialt

Hold forbindelsen med dine kontakter.
Det nye visitkort henter oplysninger om dine kontakter – bl.a. fra Facebook og LinkedIn – så du får én samlet visning. Du kan nemt planlægge et møde, sende en mail, starte en chat evt. med tale eller video, eller du kan afholde et videomøde i HD-kvalitet med flere deltagere med nogle få klik.

Forenklet it

Et samlet sæt værktøjer til it-administration. Med det nye Office bliver it-administrationen forenklet. Uanset om du er en mindre virksomhed med begrænsede it-ressourcer eller en større virksomhed med en it-infrastruktur, kan du nemt installere det nye Office og lade Microsoft stå for vedligeholdelsen og sikkerheden, men samtidig bevare den kontrol, du måtte ønske.*