tekst 2

Enheder             

Det nye Office virker rigtig godt på tværs af mange forskellige enheder. Med den moderne og enkle brugergrænseflade, som virker fremragende med berøring, mus og tastatur eller en pen, er det nye Office optimeret til, at du kan arbejde mere effektivt og naturligt.

Skyen

Nye abonnementstjenester. Det nye Office fås som en skybaseret abonnementstjeneste. Som abonnent får du automatisk nye opgraderinger foruden de eksisterende skytjenester som dokumentlagring via SkyDrive, hvilket giver dig mulighed for at få adgang til dit indhold fra din tablet, pc og telefon.

Socialt

Hold forbindelsen med dine kontakter.
Det nye visitkort henter oplysninger om dine kontakter – bl.a. fra Facebook og LinkedIn – så du får én samlet visning. Du kan nemt planlægge et møde, sende en mail, starte en chat evt. med tale eller video, eller du kan afholde et videomøde i HD-kvalitet med flere deltagere med nogle få klik.

Forenklet it

Et samlet sæt værktøjer til it-administration. Med det nye Office bliver it-administrationen forenklet. Uanset om du er en mindre virksomhed med begrænsede it-ressourcer eller en større virksomhed med en it-infrastruktur, kan du nemt installere det nye Office og lade Microsoft stå for vedligeholdelsen og sikkerheden, men samtidig bevare den kontrol, du måtte ønske.*