Kom med til et GRATIS seminar med Vestjysk EDB center og Uniconta

Deltag på vores seminar og oplev, hvor nemt det er at løse økonomiopgaver med Uniconta:

Tirsdag d. 22. januar kl. 15.00 til 17.00

Sted:            Innovest, Ånumvej 28, 6900 Skjern
Pris:             Gratis

Primær underviser bliver Christian Christensen

 

Tilmelding  senest  20. januar  her 

Et økonomisystem med alt hvad man behøver

Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle behov for udførelse af dine økonomiopgaver.

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1984. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så man altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Uniconta - 100% cloud baseret.

Erik Damgaard – arkitekten bag Uniconta

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1984, hvor han sammen med broderen Preben Damgaard, stiftede Damgaard Data. Erik står bag økonomisystemerne Danmax, Concorde, C5, XAL og Axapta, der i dag hedder Microsoft Dynamics AX.

I 1999 gik Damgaard A/S på Børsen og året efter fusionerede virksomheden med ærkerivalen Navision. I 2002 opkøber Microsoft Navision og Erik fortsætter i en høj stilling hos Microsoft indtil han stopper i 2004.

Siden 2004 har Erik bl.a. udviklet Straticator, en webbaseret, lynhurtig handelsplatform, før han igen vendte tilbage til ERP-branchen med Uniconta.

 

Din