Flexfone IP og mobil telefoni

Hvad er Flexfone?

Flexfone er et moderne telefonanlæg som kombinerer de traditionelle telefonanlægs funktioner med medarbejdernes mobil-telefoner, og giver samtidig en enorm fleksibilitet i forhold til at jonglere med de forskellige direkte numre, mobilnumre, fastnetnumre og lokalnumre

Integration af virksomhedens mobiltelefoner gør, at I ikke længere er bundet til en bordtelefon, men også kan modtage arbejdsopkald på mobilen.

Via medarbejderens personlige portal Myfone.dk kan jeres medarbejdere selv oprette profiler, der passer til deres individuelle behov og arbejdssituationer. Eksempel: Modtage alle kald på mobil når medarbejderen er på farten, eller lade opkald går videre til en kollega når vedkommende er i møde.

 

 

 


se mere her: http://www.flexfone.dk

Fra det lokale vestjyske område har vi følgende kundecase:
http://www.flexfone.dk/OmOs/kundecases
 

Vi har efter grundige overvejelser valgt at lave en omlægning af vores talepakker, da vi har konstateret en markedsudvikling, hvor prisen på talepakker i højere grad bliver udfordret.

Den primære udfordring har været prisen for ”Fritale”, da dette abonnement oftest bliver sammenlignet med andre abonnementer. Det er svært  at forstå, hvorfor der skal betales mere for et fritaleabonnement hos os end hos vores konkurrenter.

Vi har derfor valgt at skære ind til benet og sænke vores abonnementspriser, så de matcher efterspørgslen bedst muligt, hvilket er til stor gavn for jer. Samtidigt har vi valgt at inkludere 300 MB data i de nye talepakker, hvilket giver jer  endnu større tryghed.

Samtidig hæver vi dog PBX licensen, fordi det netop er funktionaliteten, der skaber den største værdi og derved differentierer os fra vores konkurrenter. På denne måde er der større sammenhæng mellem funktionalitet og pris.
 

Ved denne prisomlægning opnår I følgende fordele:

  •   Prissætningen bliver mere enkel
  •   Nemmere at sammenligne vores produkt med konkurrenternes
  •   Tilbudsprocessen bliver nemmere og mere effektiv
  •   PBX prisen er endnu mere attraktiv på større løsninger
  •   Data er altid inkluderet i talepakker - hvilket sikrer at data ikke løber løbsk
  •   Større tryghed, da alle medarbejdere har fritale
     

Vi står naturligvis til rådighed, med den hjælp I må behøve.

 


Kontakt os i dag på 70202116 for en snak om Hosted PBX med FlexFone

 

Vi sidder klar ved telefonen - og er klar til at forklarer dig yderligere, og rådgive dig bedst muligt til den rigtige løsning. Så du kan roligt teste os af - evt. blot med et enkelt nummer til at begynde med.